Κάνε την εγγραφή σου τώρα στο

NEWSLETTER

για να μαθαίνεις πρώτη όλες τις νέες προσφορές!

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

Η αλλαγή μπορεί να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος σας. Για την ολοκλήρωση της αλλαγής, θα πρέπει να υπάρχει η απόδειξη της αγοράς και το καρτελάκι στο ρούχο.

Καταγράψτε την αλλαγή σας πατώντας το κουμπί  ΦΌΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ  επιλέγοντας στον τίτλο θέματος  "Αντικατάσταση ". 

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα :

1ο ΒΗΜΑ: Επιλέγετε άλλο μέγεθος εάν δεν σας κάνει ή επιλέγετε ένα άλλο προϊόν.

2ο ΒΗΜΑ: Εφόσον αποφασίσετε ποιό προϊόν θέλετε, μας στέλνετε μήνυμα  ΦΌΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ  για να σας επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχει διαθέσιμο.

3ο ΒΗΜΑ: Στην συνέχεια, θα πρέπει να μας αποστείλετε το προϊόν που δεν θέλετε με ΕΛΤΑ COURIER (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ), με δική μας χρέωση (τα στοιχεία της εταιρίας μας αναγράφονται στην απόδειξη αγοράς).

4ο ΒΗΜΑ: Μόλις παραλάβουμε το δέμα σας και το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση με την απόδειξη αγοράς, θα σας αποστείλουμε το νέο προϊόν που έχετε επιλέξει.

Χρέωση:
Με τη αλλαγή σας χρεώνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής 3.50€ και τη διαφορά αξίας των προϊόντων εάν υπάρξει, σε περίπτωση που το νέο προϊόν είναι πιο ακριβό.

                                                                                                                                                                            

Εσώρουχα & Μαγιό

Στα εσώρουχα & τα μαγιό, καθαρά για λόγους υγιεινής, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ για αυτό παρακαλούμε επιλέξετε με προσοχή το σωστό νούμερο που επιθυμείτε με βάση αυτό που φοράτε συνήθως. 


Χρώματα

 Όσον αφορά τα χρώματα των προϊόντων μας, καταβάλλουμε πάντα μεγάλη προσπάθεια για να είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Παρόλα αυτά οι οθόνες των υπολογιστών ποικίλουν και για το λόγο αυτό πιθανόν να υπάρχει κάποια απόκλιση από το χρώμα που βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας σε σχέση με το πραγματικό χρώμα.


Παπούτσια 

Όλα τα παπούτσια θα πρέπει να τα δοκιμάζετε σε μαλακή επιφάνεια όπως το χαλί, μέχρι να είστε σίγουροι ότι θέλετε να τα κρατήσετε.

Τα παπούτσια θα πρέπει επιστρέφονται στην αρχική τους, άθικτη συσκευασία, διότι θεωρείται μέρος του προϊόντος.

Παπούτσια τα οποία επιστρέφονται χωρίς κουτί ή σε κατεστραμμένο κουτί και με σημαδεμένες σόλες μπορεί να μην γίνουν αποδεκτά και να επιστραφούν πίσω στον καταναλωτή.

Αξεσουάρ 

Στα αξεσουάρ όπως τσάντες,γυαλιά ηλίου,κοσμήματα κ.α ,δεν πραγματοποιούνται αλλαγές.

- Σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων από αυτή την κατηγορία γίνεται αντικατάσταση με το ίδιο προϊόν.
Περίοδος εκπτώσεων
-Αλλαγές ειδών σε έκπτωση ή σε προσφορά δε γίνονται δεκτές μετά τη λήξη των εκπτώσεων και των προσφορών.
-Αλλαγές ειδών σε έκπτωση ή σε προσφορά γίνονται μόνο με είδη σε έκπτωση ή σε προσφορά στην εκάστοτε ισχύουσα τιμή.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας έχετε δικαίωμα για την επιστροφή του σας προϊόντος ,14 ημερολογιακές ημέρες.Με την προϋπόθεση αυτό να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση με το καρτελάκι του και να υπάρχει η απόδειξη πληρωμής.

Καταγράψτε την αλλαγή σας πατώντας το κουμπί ΦΌΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ επιλέγοντας στον τίτλο θέματος "Αντικατάσταση - Επιστροφές".
*Σε προιόντα με έκπτωση δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ:

1ο ΒΗΜΑ :Με την έγκριση της επιστροφής,θα πρέπει να μας αποστείλεται το δέμα με δική σας χρέωση, με την ΕΛΤΑ COURIER (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ) και να γράψετε επάνω στην απόδειξη αγοράς σας τα τραπεζικά στοιχεία (αριθμός IBAN, όνομα δικαιούχου, επωνυμία τράπεζας), για την επιστροφή των χρημάτων σας.

2ο ΒΗΜΑ :Εφόσον η επιστροφή των προϊόντων σας έχει επιβεβαιωθεί θα σας καταθέσουμε το ποσό της επιστροφής στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε σε διάστημα εντός 14 εργάσιμων ημερών.ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ / ΧΑΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ


Εάν δεν έχετε παραλάβει την επιστροφή χρημάτων μέσα στο προκαθορισμένο διάστημα (όπως αναφέρεται παραπάνω), παρακαλούμε να ελέγξτε ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.


Επικοινωνήστε με την Τράπεζα σας, διότι συχνά μεσολαβεί ένα διάστημα μέχρι να επεξεργαστούν τις πληροφορίες.


Εάν έχετε κάνει τα παραπάνω και ακόμα δεν έχετε παραλάβει την επιστροφή χρημάτων τότε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105157670.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105157670, 6907007673  09.00-17.00 Δευτέρα έως Παρασκευή.